• 0201 555880
  •      
       
  •           
  •      
  •     
  •    

 

 

Äänievakuointi

ÄänievakuointiAmbient System

AMBIENT SYSTEM POISTUMISHÄLYTYS- JA PA-JÄRJESTELMÄ

UUSI MIDIVES

Kompakti valmiiksi koottu "Plug and play" järjestelmä.

 lataa tuotesivu

Multives modulaarinen äänievakuointijärjestelmä

 lataa tuotesivu

 

 

 

    

Multives on monipuolinen kuulutus- ja poistumishälytysjärjestelmä, joka käyttää uusinta teknologiaa tiedonsiirrossa ja laitteiden liitännöissä. Järjestelmä on IP-pohjainen, mikä helpottaa laitteiden yhdistämistä kiinteistöissä ja eri kiinteistöjen välillä. Keskusyksiköt sisältävät ohjelmoitavan audiomatriisin, DSP-signaalin käsittelyn ja äänenviivästyksen. Audio kulkee järjestelmässä PCM-muotoisena parhaalla laadulla. Tallennettuja viestejä voidaan toistaa haluttuina aikoina halutuilla alueilla. Päätevahvistimet ovat D-luokan monikanavaisia vahvistimia, joita voidaan siltauksella konfiguroida eri teho yhdistelmiksi. Made in EU.

Järjestelmä soveltuu keskikokoisiin ja suuriin kohteisiin taaten uusimman tekniikan ja parhaan äänenlaadun.

Lataa suomenkielinen esite

     

Modulaarinen rakenne takaa laajennettavuuden. Yhteen Multives-keskusyksikköön voidaan asentaa maksimissaan 44-linjan valvotut kaiutinlähdöt. 

DMSF-Palomiehen kuulutusasema liittyy keskuslaitteisiin IP-pohjaisena valokuidulla tai kuparikaapelilla.

DMS LCD kuulutuskojeessa on konfiguroitava kosketusnäyttö kuulutuksien ja viestien hallintaan. Täysin digitaalinen audiota myöten. Kytkentä IP-verkon kautta keskusyksikköön. Lisäpainikkeistolla voidaan lisätä 20kpl täysin ohjelmoitaavaa painiketta kuulutusalueille, viesteille, audio-ohjelman valintaan ja voimakkuuden säätämiseen eri alueille.