• 0201 555880
  •      
       
  •           
  •      
  •     
  •    

 

 

Maahantuonnissamme valikoima audiotuotteita, jotka sopivat saumattomasti tämän päivän multimediaan.

M1 Audiomikseri

M1 on erittäin pienikokoinen ja kevyt 4-kanavainen digitaalinen stereomikseri Bluetoothilla käytettäväksi "perinteisenä mikserinä" tai USB-ääniliitäntänä. Kun sitä käytetään USB-ääniliitäntänä, se voidaan liittää tietokoneeseen, mikä mahdollistaa online-sisällön tuotannon korkealaatuisella äänellä joko reaaliaikaista lähetystä (suoratoistoa) tai offline-videoiden ja podcastien tuotantoa varten. Voit myös tallentaa suoraan USB-tikulle.

 Tuotesivulle

AD500  4-KANAVAINEN DSP-VAHVISTIN [100V|8Ω]

AD500 on 4 x 125 W:n D-luokan monikäyttöinen 1/2 1U asennusvahvistin, jossa on joustava tehonjako neljän lähtökanavan kesken mahdollistaen jopa 250 W kanavaa kohden. Vahvistimeen voi liittää joko matalaimpedanssisia (4Ω-16Ω) tai korkeaimpedanssia (70V/100V) kaiuttimia tai mikä tahansa näiden kahden yhdistelmä. Laitteessa oleva DSP-prosessori voidaan konfiguroida sopimaan monenlaisiin tehtäviin ilman lisälaitteita ja se voi ohjata monenlaisia kaiutinjärjestelmiä. Kaikki mitä tarvitset on sisällä. Prosessoinnin ja vahvistuksen integrointi mahdollistaa DSP:n tarkkailun ja sopeutumisen vahvistimen käyttäytymiseen, mikä tekee dynamiikan käsittelystä paljon tarkempaa ja tehokkaampaa kuin tyypillisesti erilliskomponenteilla. Aktiivinen PFC (Power Factor Correction) -virtalähdetekniikka mahdollistaa universaalin käyttöjännitteen käytön.

Tuotesivulle
 

A504 4-KANAVAINEN DSP-VAHVISTIN

A504DSP yhdistää kevyen, 4 x 500 W (2 x 1000 W) vahvistimen ja tehokkaan DSP-prosesorin, joka voidaan konfiguroida sopimaan monenlaisiin tehtäviin ilman lisälaitteita ja ohjaamaan monenlaisia kaiutinjärjestelmiä. Prosessoinnin ja vahvistuksen tiivis integrointi mahdollistaa DSP:n tarkkailun ja sopeutumisen vahvistimen käyttäytymiseen, mikä tekee dynamiikan käsittelystä paljon tarkempaa ja tehokkaampaa kuin tyypillisesti erilliskomponenteilla.

 Tuotesivulle

C6B Pro 

Multimedia-aktiivikaiuttimet uppoasennus

C6B Pro -stereopaketti, jossa on sisäänrakennettu vahvistin ja bluetooth, on täydellinen langaton ääniratkaisu. Liitä vain "Slave"-kaiutin, lisää virtaa verkkovirrasta ja suoratoista musiikkia mistä tahansa Bluetooth-laitteesta. C6B Pro yhdistää modernin tyylin erinomaiseen äänentoistoon, joka täyttää huoneesi tehokkaalla lämpimällä ja täyteläisellä äänellä. Tämä järjestelmä sopii täydellisesti kotiin, vähittäiskauppaan, baariin, ravintolaan ja hotellihuoneisiin. Ilmaisen omistetun sovelluksen (iOS ja Android) avulla voit antaa jokaiselle kaiuttimelle ainutlaatuisen Bluetooth-nimen ja pääsykoodin.

Tuotesivulle

Multimedia-aktiivikaiuttimet kannettavat

FLEXi15

FLEXI15 on edullinen 2000 W:n aktiivinen 2.1 kompakti PA-järjestelmä, jossa on integroitu DSP-prosessointi, joka muodostaa täsmälleen sovitetun, kompaktin järjestelmän ammattimaisilla akustisilla ominaisuuksilla, joita DJ:t ja muusikot vaativat sekä kannettavaan käyttöön että pysyvään asennukseen. Satelliitit 8 tuuman keskikaiuttimilla ja 1-tuuman HF-elementeillä vastaavat luonnolliselta kuulostavasta keskiäänestä ja kristallinkirkkaasta korkeasta taajuudesta.

Tuotesivulle

Maverick MV12

MV12 on 12" aktiivinen Bluetooth-kaiutin, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn, äärimmäisen monipuolisuuden, erittäin pienikokoiset mitat ja kevyen painon, joten sitä voidaan käyttää monenlaisissa sovelluksissa. 1100 W:n konvektiojäähdytteinen tehovahvistinmoduuli vastaa tarkasti kaiutinelementtien teknisiä ominaisuuksia. Suorituskykyä parannetaan valitsemalla yksi viidestä käytettävissä olevasta esiasetuksesta, jotka on ohjelmoitu sisäiseen DSP:hen. Sen kaksi mikrofoni- tai linjatuloa ja Bluetooth-yhteys ovat kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi tapahtumasi ja nauttiaksesi erinomaisesta äänenlaadusta.

Tuotesivulle

Maverick MV6

 

MV6-kaiutin on 6,5 tuuman aktiivikaiutin Bluetoothilla ja akulla, ja sen suorituskyky on korkea ja paino erittäin pieni, mikä mahdollistaa sen käytön monenlaisissa sisä- ja ulkosovelluksissa tallennetun tai elävän musiikin kanssa. Tyylikkään muotoilun ja tehokkaan äänen ansiosta sitä voidaan käyttää missä tahansa ja missä tahansa tapahtumassa, mikä varmistetaan jopa 12 tunnin musiikin toiston akun avulla. Voit myös käyttää MV6:ta virtapankina. Luo langaton stereojärjestelmäsi helposti yhdistämällä kaksi MV6:ta samanaikaisesti Bluetoothin kautta TWS:n (True Wireless Stereo) avulla. 

 Tuotesivulle

Maverick MV3

MV3 on akkukäyttöinen Bluetooth-kaiutin, joka integroi helposti kaikki ympäristöt erinomaisella äänellä ja syvällä bassolla. Tyylikkään muotoilun ja pienen koon ansiosta voit sijoittaa sen kotiisi ja ottaa sen mukaasi minne haluatkin, mikä takaa jopa 20 tunnin musiikillisen toiston ja jopa käytön tehopankkina. Luo langaton stereojärjestelmäsi helposti yhdistämällä kaksi MV3:a samanaikaisesti Bluetoothin kautta TWS:n (True Wireless Stereo) avulla. 

Tuotesivulle

TREND 

BLUETOOTH KANNETTAVA IPX6 SÄÄNKESTÄVÄ KAIUTIN

TREND on korkean suorituskyvyn vedenpitävä kannettava Bluetooth-kaiutin (IPX6), joka on erittäin pienikokoinen ja painoinen, ja se on helposti siirrettävissä ja tarjoaa dynaamisen ja mukaansatempaavan stereoäänen. Tässä kaiuttimessa on 2 täyden alueen kaiutinta, 2 passiivista säteilijää ja ladattava litiumioniakku, jonka kapasiteetti on jopa 15 tuntia. Se on täydellinen ratkaisu mukaasi minne tahansa sekä kotiin! Voit jopa luoda stereojärjestelmäsi langattomasti yhdistämällä kaksi TREND-laitetta TWS (True Wireless Stereo) -tekniikan avulla.

Tuotesivulle

Soundbarit

Modus2 W

Paristoilla toimiva Bluetooth soundbar valkoinen tai musta. Huomaamattoman ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta voit sijoittaa sen olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, toimistoon sekä käyttää sitä ystävien kanssa seurustelemiseen sisällä tai ulkona. Mukana oleva litiumioniakku takaa jopa 6 tunnin musiikin toiston. Koe elävän musiikin tunne Modus2:lla 3D-stereotekniikan ja kahden passiivisesti säteilevän subwooferin ansiosta.

Tuotesivulle

Aktiivisubbarit

S10 Aktiivi Subwoofer 10", musta tai valkoinen

S10 on aktiivinen alaspäin suuntaava bassoreflekselibassokaiutin, jossa on syvä, selkeä basso, joka sopii täydellisesti koko NEXT Audiocom -valikoimaan, ja sitä helpottaa säädettävän jakosuotimen käyttö. Hienostunut, elegantti ja huomaamaton muotoilu yhdistettynä vaikuttavaan suorituskykyyn tekevät S10:stä erinomaisen ratkaisun asennukseesi. S10 on saatavana valkoisena ja mustana, jotta se sulautuu sisustukseen.

Tuotesivulle

Multimedia vahvistimet

A200 Stereovahvistin Bluetooth, 200W

A200 on 320 W:n bluetooth-vahvistin, jonka koko ja paino on erittäin pieni, ja se sopii pieniin ja keskikokoisiin asennuksiin. Sen elegantin ja hienostuneen suunnittelun ansiosta voit sisällyttää A200:n asennukseen missä se sinulle parhaiten sopii. Hyödynnä Bluetooth aptX HD ja nauti korkealaatuisesta äänestä maksimaalisella mukavuudella. A200:ta voidaan käyttää vähintään 4Ω impedanssiin asti.
Tuotesivulle

MX120 Mikserivahvistin Bluetooth, 120W/100V

MX120 on 120 W:n (100 V) vahvistin, jonka koko ja paino on erittäin pieni, ja se voidaan liittää pieniin ja keskikokoisiin asennuksiin. Sen avulla voit asentaa sen sinne, missä se sinulle parhaiten sopii. Se voidaan asentaa minne tahansa asennuksesi suunnittelun mukaisesti. . MX120:lla voit toistaa useita signaalilähteitä prioriteettiohjauksella: USB, mikrofoni, AUX ja Bluetooth. Tässä vahvistimessa on multimediasoitin, joka mahdollistaa toiston ja ohjauksen USB-laitteista.
Tuotesivulle

Passiiviset kaiuttimet (ilman vahvistinta)

P4 4" Seinäasennus projektori/satelliitti. Musta/Valkoinen 100V/8Ω

P4-seinäkaiuttimet on suunniteltu tuottamaan korkeatehoista ääntä erinomaisella laadulla, selkeydellä ja ymmärrettävällä tavalla vastaamaan sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettujen yrityssovellusten tarpeita. Nämä hienovaraisesti ja tyylikkäästi muotoillut kaiuttimet voidaan helposti integroida myymälään, hotelliin, kotiin, ravintolaan, teemapuistoon tai uima-altaaseen.

Tuotesivulle

P6 Ripustettava kaiutin 6.5", musta tai valkoinen 100V/8Ω

6,5"-riipustus kaiuttimet on suunniteltu tuottamaan tehokasta ääntä erinomaisella laadulla, selkeydellä ja ymmärrettävällä tavalla sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettujen yrityssovellustesi tarpeisiin. Nämä pylväät, niiden hienovarainen ja elegantti muotoilu, voidaan helposti integroida myymälään, ravintolaan, baariin, varastoon tai mihin tahansa avoimeen lattiaratkaisuun, jossa on korkea katto.
 Tuotesivulle

P6 Wall

6.5"Seinäasennus projektori/satelliitti. Musta/Valkoinen 100V/8Ω

 Tuotesivulle
 

 Mitä et löytänyt ? Kysy www.avalarm.fi