• 0201 555880
  •      
       
  •           
  •      
  •     
  •    

 

 

NEXT PRO AUDIO

NEXT – Proaudio on eurooppalainen tuotemerkki, jonka kotipaikka on Portugali - Eurooppa ja joka kehittää ja valmistaa ammattimaisia äänijärjestelmiä kiinteisiin asennuksiin ja konserttityypisiin äänentoistotapahtumiin.

NEXT – proaudio on osa CVA Electronica Groupia, eurooppalaista yritystä, joka sijaitsee Portossa Portugalissa Pohjois-Portugalissa ja jolla on pitkä kokemus ammattimaisesta äänisuunnittelusta ja -tuotannosta.

Vuosien mittaan NEXT-proaudio on luonut erinomaisen maineen maailmanlaajuisesti ja tunnetaan tuotteidensa erinomaisuudesta, arvosta ja pitkäikäisyydestä. Kehittyneet tietokoneavusteiset kaiutinkehitysvälineet ja elektroakustiset mittausjärjestelmät, prototyyppiset rakennuskoneet ja tarkoitukseen suunnitellut äänitilat tukevat korkeasti koulutettua suunnittelutiimiämme, jonka tavoitteena on suunnitella korkealaatuisia laitteita.

NEXT-proaudio työllistää motivoitunutta työvoimaa käyttämällä nykyaikaisia ​​tietokoneohjattuja valmistuskoneita, jotka tuottavat vankkoja tarkkuusrakenteisia koteloita. Kaikki komponentit, jotkut niistä on suunniteltu ja valmistettu yksinomaan tuotemerkkiä varten, testataan erikseen ennen kokoamista. Ennen lähtöä tehtaalta jokaisen valmistetun tuotteen on läpäistävä kattava tietokoneistettu testi, ennen kuin koulutettu teknikko sitä kuuntelee ja hyväksyy. (Katso tehdaskiertue)

Kaiutintuotteiden, ohjauselektroniikan ja vahvistettujen järjestelmien tuotevalikoimalla on yhteinen ainoa tarkoitus on tarjota asiakkaille paras ratkaisu heidän tarpeisiinsa sekä vuokra- että asennusmarkkinoilla. Päätavoitteena ei ole vain erittäin korkealaatuisten äänijärjestelmien kehittäminen, vaan myös varmistaa, että järjestelmät antavat maksimaalisen suorituskyvyn tietyssä sovelluksessa. NEXT-proaudio on luonnollisesti ratkaisu pienistä tapahtumista, multimediaesityksistä, musikaaleista, konserttisalista, teattereista, oopperataloista, yökerhoista, kokoushuoneista suurimpiin stadionikonsertteihin.

 
 

Powersoft on tunnettu innovatiivinen vahvistinvalmistaja. Tarjoamme Powersoft vahvistimet yhdessä NEXT-kaiutinjärjestelmän kanssa kohteeseesi.