• 0201 555880
  •      
       
  •           
  •      
  •     
  •    

 

 

 IKKUNAPUHELIN

Sopivat monenlaiseen käyttöön. Esimerkiksi turvalliseen tapaamiseen riskiryhmään kuuluvan henkilön kanssa. Kassatiskiin asennettuna saadaan täysin bakteeritiivis kommunikaatioyhteys.

 

Katso uuden STS -K07x esittelyvideot:

 
 
 

COVID suojauskuvia: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10

 Järjestelmät:

 STS-K070 kahden kaiuttimen POD-järjestelmä 

 
Lähtötason ikkunapuhelinjärjestelmä tarjoaa korkealaatuista ääntä lasiseinän molemmille puolille. Mahdollisuus kytkeä myös induktiosilmukka. Sisältää kaksi kaiutinkoteloa, jotka voivat olla joko vapaasti seisovia tai pinta-asennettavia. Mukana on kaksisuuntainen vahvistin ja hiirimikrofoni. Edullinen järjestelmä, joka soveltuu ympäristöihin, joissa on vähän melua.
 

STS-K071  kaiuttimen ja mikrofonin POD-järjestelmä

Lähtötason ikkunapuhelinjärjestelmä tarjoaa korkealaatuista ääntä lasiseinän molemmille puolille. Mahdollisuus kytkeä myös induktiosilmukka. Sisältää kaksi kaiutinkoteloa, jotka voivat olla joko vapaasti seisovia tai pinta-asennettavia. Mukana on kaksisuuntainen vahvistin, toisessa Podissa hiirimikrofoni ja toisessa joutsenkaulamikrofoni . Edullinen järjestelmä, joka soveltuu ympäristöihin, joissa on vähän melua.
 

 STS-K072 kaiuttimen ja ikkunamikrofonin POD-järjestelmä 

 
Lähtötason ikkunapuhelinjärjestelmä tarjoaa korkealaatuista ääntä lasiseinän molemmille puolille. Mahdollisuus kytkeä myös induktiosilmukka. Sisältää kaksi kaiutinkoteloa, jotka voivat olla joko vapaasti seisovia tai pinta-asennettavia. Mukana on kaksisuuntainen vahvistin, toisessa Podissa lasiinkiinnitettävä mikrofoni ja toisessa joutsenkaulamikrofoni . Edullinen järjestelmä, joka soveltuu vaihteleviin ympäristöihin.

 

Siltapalkki - STS-K001L

 
Siltapalkki tarjoaa luonnollisen äänen keskitetyn mikrofonin ja molemmin puolin olevien kaiuttimien ansiosta. All-in-one-muotoilu tekee asennuksesta vaivatonta. Soveltuu kaikenlaiseen taustameluympäristöön.

 Pinta-asennus - STS-K002L

 Pinta-asennettava ikkunapuhelin sisältää erillisetä siirrettävät kaiuttimet, jotka voidaan sijoittaa tilanteen mukaan. Soveltuu kaikenlaiseen taustameluympäristöön.

 Upotusasennus – STS-K003L

 
 Uppoasennettu ikkunapuhelin antaa erittäin tyylikkään ilmeen ja pitää asiakastiskin selkeänä. Soveltuu kaikenlaiseen taustameluympäristöön.