• 0201 555880
  •      
       
  •           
  •      
  •     
  •    

 

 

Infrapunajärjestelmät

 
 
   

Contactan avustavat teknologiajärjestelmät tarjoavat itsenäisyyttä, saavutettavuutta ja hyvinvointia käyttäjille, jotka niitä tarvitsevat. Contacta IR-kuuntelujärjestelmät ovat ihanteellisia silloin, kun ääntä lähetetään useille vastaanottimille, kun ympäristön kohinaa on vähennettävä tai kun tilassa vaaditaan salassapitoa.
Äänilähde muunnetaan infrapunataajuudelle ja heijastetaan käyttäjille infrapunalähettimen kautta. Infrapunavastaanotin muuntaa valon takaisin ääneksi ja tarjoten laadukkaan kuuntelukokemuksen.

 
  Contacta infrared catalogue  

 IR-lähettimet

 
   

IR-TX2 Keskikokoisen tilan Infrapunalähetin/modulaattori

 

Keskikokoiseen tilaan soveltuva lähetin, jossa leveä suuntauskulma. Tyylikäs ja kompakti muotoilu (saatavilla sekä mustana että valkoisena). 180 m2: n peittoalue on ihanteellinen käytettäväksi keskisuurissa ympäristöissä. Lähetystaajuus 2.3MHz tai 2.8MHz. Laitteen kantamaa voidaan myös kasvattaa ja kulmaa suurentaa yhdistämällä kaksi infrapunalähetintä. Yhdistettyjen yksiköiden kattavuus 370m² yhdellä kanavalla, ihanteellinen suurille alueille. Seinä- ja kattoasennussarja sisältyy toimitukseen.

 

Mitat: (LxKxS) 254mm x 64mm x79mm

Paino: 300 g

Väri: valkoinen tai musta

 
   
 

 IR-TX4 suuren alueen infrapuna-lähetin/modulaattori

 

Kaksikanavainen suuren alueen Infrapuna-lähetin/modulaattori, jossa leveä suuntauskulma. Tyylikäs ja pienikokoinen muotoilun sovetuu hyvin seinäasennukseen. Lähetystaajuudet 2,3 ja 2,8 MHz. 1-kanavaisessa tilassa lähetinkattaa jopa 900 m²: n alueen. Lisälähettimien avulla vastaanottoaluetta voidaan kasvattaa.Seinä- ja kattoasennussarja sisältyy toimitukseen.

 
 

Mitat: (LxKxS) 412mm x 327mm x75mm

Paino: 1.1 kg

Väri: musta

 
   

IR-vastaanottimet

 
   

IR-RX2 Kannettava infrapunavastaanotin

 

Kannettava neljän kanavan infrapunavastaanotin, joka on yhteensopiva infrapunalähettimiemme kanssa taajuuksilla 2,3MHz ja 2.8MHz. Ominaisuuksina automaattinen vahvistuksen säätö ja suuri herkkyys saapuville infrapunasignaaleille. Vastaanotin käyttää ladattavia paristoja, se on monipuolinen ja tukeva yksikkö, johon liitetään joko kuulokkeet tai kaulasilmukka.

 
   

IR-RXU kuulokevastaanotin

 

Kannettava kaksikanavainen kuulokevastaanotin, joka on yhteensopiva lähettimiemme kanssa taajuuksilla 2.3MHz ja 2.8MHz.Vastaanotin on helppokäyttöinen, mukava ja sen voi kytkeä mono- ja stereo vastaanottotilaan. Kuulokeosat ovat nivelletyt, minkä ansiosta ne säilyttävät asemansa korvalla, vaikka käyttäjä kääntää päänsä. Laite käyttää ladattavia paristoja. Kumisia korvaan tulevia osia on saatavana erikseen.